Vad som var särskilt bra med #helamänniskan2014

Torsdag den 16/10 hade vi studiebesöksdag hos oss på Viktoriaskolan, #helamänniskan2014. Det hela startade med en introduktion om skolan och skolans arbete med IT-verktyg. Därefter fick besökarna göra klassrumsbesök till fyra olika klassrum per grupp. Dagen avslutades med möjlighet att delta i två seminariepass. På frågan i utvärderingen till deltagarna om vad som var särskilt bra med dagen kom bl.a. följande kommentarer:

• ”God organisation, trevliga lärare och elever, intressanta arbetssätt!”
  • ”Känslan av tydlighet och struktur var överväldigande!!!”
  • ”Att få höra och se hur ni jobbar i klassrummen. En riktigt bra läromiljö.”
  • ”7ornas guidning! De gjorde ett väldigt bra jobb och deras “mellanprat” var en riktig höjdpunkt som gav sammanhang och liv till det andra.”
  • “Tack för ert bemötande! Väldigt roligt att se att en sån härlig skola finns!!! lycka för era barn och den skillnad ni gör i arbete och bön för området.”
  • ”Elevmöten, flippat klassrum. ”
  • ”klassrumsbesöken, nätverkande”
  • ”Bemötandet av elever och lärare!”
  • ”Roligt att vara med på en idrottslektion och se hur eleverna använde it där.”
  • ”Alla tips och tydlig struktur.”

Det går bra att boka besök hos oss – läs mer på http://studiebesok.weebly.com

Kommentarer inaktiverade.