Vi söker nya medarbetare till hösten 2019

Vi söker nya medarbetare till höstterminen 2019

Vi söker dig som är utbildad förskollärare, som har erfarenhet av det projekterande arbetet i förskolan och som tillsammans med kollegorna kan driva och förverkliga läroplanens mål i verksamheten.

Vi söker även dig som är utbildad barnskötare, som har erfarenhet av att arbeta med den pedagogiska dokumentationen och som tillsammans med kollegorna förverkligar läroplanens mål i verksamheten.

Kanske är du den vi söker eller känner någon som är det?

Läs mer om tjänsterna här

Läs mer om att arbeta hos oss här

Sommarstängning 2019

Hej!

Efter vinter och vår kommer sommaren…

I sommar kommer förskolan Pärlan ha stängt under veckorna 27-30.

Vid eventuellt behov av barnomsorg under dessa veckor slår vi ihop vår verksamhet med kommunens förskolor, detta för att kunna lösa ledigheten för personalen då vi är en liten enhet.

Vi vädjar därför om att Ni i den mån ni kan förlägga er ledighet under de aktuella stängningsveckorna.

Mer info kring avgifter, sommaruppehåll samt uppsägning av plats inför skolstart kommer snart.

Hälsningar Emma, förskolechef

Höst = föräldramöte

Nu är det höst och den 11 oktober kl. 18.00 är du välkommen till Talltoppen på föräldramöte. Den här gången får vi besök av en av kommunens barnpsykologer som kommer hjälpa oss förstå lite mer om det bästa som vi har, våra barn.

Pärlan 25 år!

Pärlan 25 år!

Pärlan 25 år! Idag firar vi att vi funnits som fristående förskola i Brickebacken i 25 år! Här trivs vi och här vill vi vara.

Pärlan 25 år!
Idag firar vi att vi funnits som fristående förskola i Brickebacken i 25 år! Här trivs vi och här vill vi vara. Vi får besök av Lena Boström som var med och startade förskolan, sen kommer också Pippi, Emil och Karlsson på taket på besök. Present från Brickebergskyrkan till alla Pärlanbarn.