Glädje och hopp

Viktoriaskolans och Förskolan Pärlans personal är med i Jerusalema-utmaningen. Att dansa tillsammans ger glädje, energi och hopp….

Innan vi tog oss an arbetet under allpersonaldagen den 6/4 tog vi tid för promenad två och två, och för att dansa utomhus tillsammans. Sedan blev det arbete i våra små grupper och i online-träffar.

#jerusalema #jerusalemachallenge

#jerusalemadancechallenge#trohoppochkärlek

“Master KG-Jerusalema” (Feat. Nomcebo)

Öppet Hus för blivande högstadieelever tisdag 19 januari 2021

Tisdag den 19 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt högstadium.

Vi hälsar elever som idag går i skolår 6 välkomna att göra ett digitalt besök på vårt högstadiet kl. 9.30-11.30.

Både elever som går på vårt mellanstadium och på andra skolor är välkomna. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet Hus – för blivande mellanstadieelever tisdag 12 januari 2021

Tisdag den 12 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt mellanstadium.

Vi hälsar elever som idag går i skolår 3 välkomna att göra ett digitalt besök på vårt mellanstadiet kl. 9.30-11.30.

Både elever som går på vårt lågstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får följa med vid behov/önskemål (med reservation för ev förändring av detta pga covid-19). För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet Hus mellanstadiet onsdag 15 januari 2020

Onsdag den 15 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt mellanstadium.
Vi hälsar elever som idag går i skolår 3 välkomna att besöka mellanstadiet kl. 9.30-11.30. Både elever som går på vårt lågstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får gärna följa med. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet hus högstadiet tisdag 14 januari 2020

Tisdag den 14 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt högstadium.
Vi hälsar elever som idag går i skolår 6 välkomna att besöka högstadiet kl. 9.30-11.30. Både elever som går på vårt mellanstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får gärna följa med. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet hus högstadiet tisdag 190115

Tisdag den 15 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt högstadium.
Vi hälsar elever som idag går i skolår 6 välkomna att besöka högstadiet kl. 9.30-11.30. Både elever som går på vårt mellanstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får gärna följa med. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 0706-685061 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet hus mellanstadiet onsdag 190116

Onsdag den 16 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt mellanstadium.
Vi hälsar elever som idag går i skolår 3 välkomna att besöka mellanstadiet kl. 9.30-11.30. Både elever som går på vårt lågstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får gärna följa med. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 0706-685061 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.