Skolstart och 20 år

Idag har skolan startat ett nytt läsår och vi firade att vi fyller 20 år. Både skolan och förskolan har fått nya skyltar och ny logga. Vi inledde dagen med att avtäcka skylten på skolan ihop med läsårsstart för eleverna. Sedan blev det födelsedagsfika i alla klasser och grupper. Tack till trogna medarbetare som funnits med i 20 år!

Vi ser fram emot kommande 20 år och mer.

Skolan fyller 20 år

Vi har just avslutat vårt 20:e läsår. I augusti kommer det vara 20 år sedan skolan startade. Det uppmärksammar vi på olika sätt, bl.a. har klasserna fått bidra. Här nedan är 4:ans bidrag för att göra det fint i lokalerna i och med skolans 20-årsfirande. Tillsammans med vår härliga pensionerade fritidspedagog Evelyn har klassen prytt väggen i entrén vid kansliet för att också uppmärksamma våra värdegrundsord.

Glädje och hopp

Viktoriaskolans och Förskolan Pärlans personal är med i Jerusalema-utmaningen. Att dansa tillsammans ger glädje, energi och hopp….

Innan vi tog oss an arbetet under allpersonaldagen den 6/4 tog vi tid för promenad två och två, och för att dansa utomhus tillsammans. Sedan blev det arbete i våra små grupper och i online-träffar.

#jerusalema #jerusalemachallenge

#jerusalemadancechallenge#trohoppochkärlek

“Master KG-Jerusalema” (Feat. Nomcebo)

Öppet Hus för blivande högstadieelever tisdag 19 januari 2021

Tisdag den 19 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt högstadium.

Vi hälsar elever som idag går i skolår 6 välkomna att göra ett digitalt besök på vårt högstadiet kl. 9.30-11.30.

Både elever som går på vårt mellanstadium och på andra skolor är välkomna. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet Hus – för blivande mellanstadieelever tisdag 12 januari 2021

Tisdag den 12 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt mellanstadium.

Vi hälsar elever som idag går i skolår 3 välkomna att göra ett digitalt besök på vårt mellanstadiet kl. 9.30-11.30.

Både elever som går på vårt lågstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får följa med vid behov/önskemål (med reservation för ev förändring av detta pga covid-19). För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet Hus mellanstadiet onsdag 15 januari 2020

Onsdag den 15 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt mellanstadium.
Vi hälsar elever som idag går i skolår 3 välkomna att besöka mellanstadiet kl. 9.30-11.30. Både elever som går på vårt lågstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får gärna följa med. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.

Öppet hus högstadiet tisdag 14 januari 2020

Tisdag den 14 januari är det dags för vårens öppet hus på vårt högstadium.
Vi hälsar elever som idag går i skolår 6 välkomna att besöka högstadiet kl. 9.30-11.30. Både elever som går på vårt mellanstadium och på andra skolor är välkomna. Vårdnadshavare får gärna följa med. För elever som går på andra skolor behöver anmälan att delta i vårt öppna hus göras via telefon 019-305060 eller mail till anette.frank@viktoriaskolan.se.